9 beste documentbeheersystemen van 2023 (2024)

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (1)

Talia Cohen

Bijgewerkt op

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (2)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (3)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (4)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (5)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (6)

Gooi de papieren rommel weg en leer hoe u uw bedrijf beter kunt beheren met een gecentraliseerd documentbeheersysteem (DMS). Deze software slaat al uw werknemers- en bedrijfsdocumenten op één plek op, zodat ze altijd en overal toegankelijk zijn, wat helpt om de activiteiten te stroomlijnen en belangrijke gegevens veilig te houden.

Met zakendoen komt papierwerk - en heel veel. Gelukkig maken elektronische documentbeheersystemen het organiseren van die stapels papieren op uw bureau veel gemakkelijker.

Door een gecentraliseerde plek te creëren om belangrijke documenten op te slaan en te beheren, kunt u ze veel sneller categoriseren en sorteren.

Met software voor documentbeheer kunt u documenten taggen en archiveren, zodat u ze niet alleen digitaal kunt opslaan, maar ze ook kunt openen wanneer u maar wilt.

Maar met zoveel documentbeheersystemen (DMS) op de markt, kan het een uitdaging zijn om het systeem te kiezen dat het meest geschikt is voor uw bedrijf.

Gelukkig hebben we het onderzoek voor je gedaan en de 9 beste DMS-oplossingen op de markt uitgekozen.

Als je geen tijd hebt om ons onderzoek door te lezen, ga dan naar onzesnelle vergelijkingstabel.

Onze topkeuzes

 1. 9 beste documentbeheersystemen van 2023 (7)

  Beste alles-in-één documentbeheersysteem

  Kom meer te weten Begin gratis

 2. 9 beste documentbeheersystemen van 2023 (8)

  Goed voor document- en projectbeheer

 3. 9 beste documentbeheersystemen van 2023 (9)

  Goed voor het creëren van kennisbanken

Waar u op moet letten bij een documentbeheersysteem

Hier is een lijst met de belangrijkste functies waar u op moet letten bij het kiezen van een documentbeheeroplossing voor uw bedrijf:

Ruime hoeveelheid opslag:De software moet voldoende opslagruimte bieden zodat u en uw werknemers alle documenten kunnen uploaden die u nodig heeft voor uw bedrijf. Sommige DMS hebben mogelijk zelfs onbeperkte opslagruimte.

Documentorganisatie en categorisering:Met software voor documentbeheer zou u moeten kunnen aanpassen hoe u uw documenten tagt en organiseert, zodat u informatie sneller kunt ophalen.

Gemakkelijk bereikbaar:Zorg ervoor dat u met de documentbeheeroplossing eenvoudig documenten kunt bewerken en indien nodig kunt ophalen. U zou een eenvoudige zoekopdracht moeten kunnen uitvoeren om de informatie te vinden waarnaar u op zoek bent.

Beveiliging en gegevensbescherming:Elektronische documentbeheersystemen moeten geavanceerde beveiligingsfuncties bieden om gevoelige bedrijfsinformatie te beschermen.

Documenten moeten deelbaar zijn:Zoek naar een DMS dat gebruikers de mogelijkheid geeft om documenten te delen en eraan samen te werken, waardoor workflows worden gestroomlijnd.

Makkelijk te gebruiken:De software moet eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn. Werknemers zouden niet veel training nodig moeten hebben om documenten te uploaden en op te halen.

De 9 beste documentbeheersystemen van 2023

 1. Begin gratis

  Connecteam — Beste alles-in-één documentbeheersysteem

  Beschikbaar op

  • Web
  • iOS
  • Android
  9 beste documentbeheersystemen van 2023 (10)

  Connecteam is een bekroond documentbeheersysteem waarmee het MKB en grote ondernemingen documenten kunnen organiseren en delen die hun personeel gemakkelijk bereiken.

  Laten we eens nader bekijken hoe Connecteam u kan helpen bij het beheren van bedrijfsdocumenten en het stroomlijnen van uw bedrijf:

  Speciale ruimte voor documentopslag

  De documentfunctie van Connecteamis een speciale, veilige ruimte voor het opslaan van belangrijke personeelsdocumenten. Werknemers kunnen hun eigen werkgerelateerde documenten rechtstreeks vanaf hun telefoon uploaden naar dit documentbeheersysteem, waardoor het een ideale oplossing is voor eerstelijns- en veldwerkers.

  U kunt alle wettelijke, formele en persoonlijke bestanden veilig op één locatie opslaan en er zeker van zijnpersoneelsdossierszijn altijd up-to-date. Alles is gemakkelijk toegankelijk en kan worden gecategoriseerd zoals u dat wilt. Met beheerdersinstellingen kunt u echter selecteren en beperken welke documenten specifieke werknemers mogen zien.

  Stel een vervaldatum in voor belangrijke documenten zoals certificaten en licenties die vernieuwd moeten worden en Connecteam zal het document voor u markeren zodra de vervaldatum nadert.

  9 beste documentbeheersystemen van 2023 (11)

  Een aanpasbare kennisbank om werknemers op de hoogte te houden

  Profiteer van deKennis basisom een ​​onbeperkt aantal soorten bestanden op te slaan - documenten, trainingshandleidingen, formulieren en zelfs video's. Versnel processen door belangrijke informatie beschikbaar te maken via de telefoons van werknemers en verminder de tijd die wordt verspild aan het zoeken naar informatie.

  Alle verzamelde kennis van uw bedrijf wordt veilig opgeslagen voor alle medewerkers. Zodra je een stuk informatie hebt bijgewerkt, wordt het onmiddellijk gesynchroniseerd met de hele organisatie, zodat iedereen met dezelfde informatie werkt.

  Versnelde onboarding en training

  Persoonlijke onboarding en training kan moeilijk te organiseren zijn, duur om te hosten en kan uren achter elkaar duren. Dit is niet langer de beste manier om nieuwe werknemers op weg te helpen, vooral niet als u personeel in het veld heeft.

  Profiteer in plaats daarvan van eenapp voor personeelsbeheer, zoals Connecteam, waarmee je alle onboarding- en trainingsdocumenten in een app kunt uploaden. U kunt uw eigen trainingsdocumenten in een hapklaar, verteerbaar formaat maken, zodat werknemers informatie beter onthouden en zich niet vervelen. Ook kunt u de voortgang van medewerkers volgen en administrerenquizzen en enquêtesonderweg om ervoor te zorgen dat ze belangrijke informatie onthouden.

  Gestroomlijnde communicatie tussen werknemers en werkgevers

  Als medewerkers vragen hebben over specifieke documenten of moeten samenwerken, is Connecteam'sin-app-chatmaakt het voor hen gemakkelijk om managers of HR een bericht te sturen voor antwoorden. Maar deze functie is niet alleen goed voor vragen over documentatie: het is de beste manier voor werknemers om te chatten over alle werkgerelateerde kwesties.

  Om buiten de app om te communiceren, wordt Connecteam ook geleverd met eenpersonenlijstinclusief telefoonnummers van werknemers en andere essentiële contactgegevens.

  Gegarandeerde naleving met gemakkelijk toegankelijke documentatie

  Met Connecteam kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf zich houdt aan compliance- en arbeidswetten. Bewaar al uw documenten geüpload in de cloud en haal ze op wanneer u maar wilt, inclusief werktijden, belangrijke formulieren en nalevings- en regelgevingscertificaten. Dit maakt het ook ongelooflijk eenvoudig om documenten indien nodig bij te werken, zodat u op één lijn blijft met het bijgewerkte bedrijfs- en juridische beleid.

  💡 Pro-tip:

  Als u wacht tot een medewerker een belangrijk nalevingsdocument indient, stelt u een automatische melding in, zodat u wordt gewaarschuwd zodra ze het document inleveren.

  Connecteam fungeert niet alleen als een documentbeheersysteem, maar is ook een complete en betaalbare app voor personeelsbeheer waarmee u uw werknemers onderweg kunt beheren. Functies omvatten eenwerknemer tijdklok,werkplanner, bedrijfsnieuwsfeed om aankondigingen te doen, tools voor werknemersherkenning en nog veel meer.

  Het betaalde abonnement van Connecteam begint bij slechts$ 29 per maand voor maximaal 30 gebruikers, en kleine bedrijven met minder dan 10 gebruikers kunnen dat weltoegang tot de app volledig gratis.

  Connecteam biedt ook een levenslang gratis abonnement – ​​Begin nu!

  Belangrijkste kenmerken

  • Documenten bijvoegenupdates

  • Documenten delen viachatten

  • Documenten bijvoegenverschuivingen/taken

  • Documentbeheer aanpassen

  • Lees en tekenformulieren

  • Gegevensbescherming

  Voordelen

  • Gemakkelijk toegang tot alle documenten

  • Functies zijn eenvoudig aan te passen

  • Gegevens gebruiken minimale opslagruimte

  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk

  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk

  • Documenten zijn eenvoudig te delen

  • Alle gegevens zijn beveiligd

  nadelen

  • Meer integraties van derden in ontwikkeling

  prijzen

  Gratis voor het levenplan beschikbaarPremium abonnementen beginnen bij$ 29/maandvoor 30 gebruikers

  14 dagen gratis op proef, geen creditcard vereist

  Start uw gratis proefperiode

 2. 9 beste documentbeheersystemen van 2023 (12)

  Hightail — Goed voor document- en projectbeheer

  Beschikbaar op

  • Web
  • iOS
  • Android
  • ramen
  • Mac
  9 beste documentbeheersystemen van 2023 (13)

  Dit documentbeheersysteem maakt het managers gemakkelijk om teams op het goede spoor te houden, grote documenten te delen en feedback te verzamelen, allemaal op één apparaat. Beheerders kunnen ook taken toewijzen en beheren, projectactiviteiten bewaken en inhoud veilig houden met slechts een paar klikken. Met Hightail kunnen medewerkers eenvoudig rechtstreeks vanuit de app samenwerken aan documenten en projecten.

  Hoogstaartis ideaal voor teams die grote documenten moeten delen, bewerken en ontvangen. Het bevat integratiemogelijkheden met software zoals Zapier en Adobe Plugin.

  Meer informatie over Hightail

  Belangrijkste kenmerken

  • Documenten delen
  • Creatieve samenwerking
  • Project management
  • Apps en integratie

  Voordelen

  • Eenvoudig documenten van elk formaat delen
  • Beschermt alle gegevens

  nadelen

  • Slechte klantenservice
  • Gebrek aan maatwerk

  prijzen

  Begint bij $ 24/gebruiker/maandProefperiode: Ja - 14 dagenGratis abonnement: Ja

 3. 9 beste documentbeheersystemen van 2023 (14)

  KnowledgeOwl — Goed voor het maken van kennisbanken

  Beschikbaar op

  • Web
  • Android
  • ramen
  • Mac
  9 beste documentbeheersystemen van 2023 (15)

  MetKennisUil, kunt u met de ingebouwde documenteditor rechtstreeks in de app kennisbanken bouwen. Maak documenten interessanter met kleur en afbeeldingen en upload ze direct zodat uw medewerkers er direct toegang toe hebben.

  Je hebt ook controle over wie wat kan zien door de machtigingsinstellingen aan te passen. Beheer het uiterlijk van uw kennisbank door de functies ervan aan te passen en de functionaliteiten te bewerken om deze af te stemmen op uw unieke bedrijf.

  Dit is een eenvoudig te gebruiken systeem en een ideaal documentbeheersysteem voor bedrijven die vanaf nul documenten moeten creëren.

  Meer informatie over KnowledgeOwl

  Belangrijkste kenmerken

  • Samenwerkingsinstrumenten
  • Opnieuw ordenen met slepen en neerzetten
  • Documentenbibliotheek
  • Aanpasbare sjablonen

  Voordelen

  • Goede klantenondersteuning
  • Functioneel en makkelijk in gebruik

  nadelen

  • Langzame laadtijden
  • Moeilijk om documenten te ordenen

  prijzen

  Begint bij $20/auteur/maandProefperiode: Ja - 30 dagenGratis abonnement: nee

 4. 9 beste documentbeheersystemen van 2023 (16)

  ClickUp — Goed om samen te werken aan het bewerken van documenten

  Beschikbaar op

  • Web
  • iOS
  • Android
  • ramen
  • Mac
  9 beste documentbeheersystemen van 2023 (17)

  Bevorder teamwerk metClickUp'seenvoudig te gebruiken software voor projectbeheer. U kunt niet alleen projecten plannen en plannen, maar ClickUp fungeert ook als een documentbeheersysteem. En een goede, dat wel.

  Deze cloudgebaseerde software is volledig aanpasbaar en stelt u in staat om documenten te creëren en te delen met iedereen in uw bedrijf. Stel machtigingen in voor het bekijken, bewerken en becommentariëren, en werk uw documenten indien nodig bij. U kunt ze kleuren en taggen voor eenvoudige categorisering en gemakkelijk informatie ophalen met de zoekfunctie van ClickUp.

  Meer informatie over ClickUp

  Belangrijkste kenmerken

  • Documenten maken en aanpassen
  • Deeltaken en checklists
  • Samenwerkingsinstrumenten
  • Rapportagedashboard

  Voordelen

  • Heel gemakkelijk in gebruik
  • Snel aan te passen

  nadelen

  • Onaantrekkelijke gebruikersinterface
  • Slecht e-mailmeldingsproces

  prijzen

  Begint bij $ 5/gebruiker/maandProef: nee Gratis abonnement: Ja

 5. 9 beste documentbeheersystemen van 2023 (18)

  DocuWare — Geschikt voor aanpasbare sjablonen

  Beschikbaar op

  • Web
  • iOS
  • Android
  • ramen
  9 beste documentbeheersystemen van 2023 (19)

  Versnel uw workflow en automatiseer processen metvan DocuWarebeveiligd documentatiebeheersysteem. Met deze software kun je al je werkgerelateerde documenten digitaliseren en opslaan in de cloud. Vervolgens kunt u ze indexeren, verwerken en gemakkelijk terugvinden met de zoekfunctie.

  Een ander pluspunt van DocuWare is dat het wordt geleverd met tonnen kant-en-klare sjablonen, zodat u documenten kunt maken en deze sneller kunt gebruiken. Omdat DocuWare kan worden geïntegreerd met 500 apps en softwareprogramma's, kan het een goede optie zijn voor bedrijven die meerdere softwareprogramma's gebruiken.

  Meer informatie over DocuWare

  Belangrijkste kenmerken

  • Vooraf gemaakte sjablonen
  • 500 integraties
  • Factuurverwerking
  • Nieuwe onboardingtools voor medewerkers

  Voordelen

  • Waar voor je geld
  • Heel gemakkelijk in gebruik

  nadelen

  • Steile leercurve

  prijzen

  Neem contact op met de leverancier voor prijzenProef: neeGratis abonnement: nee

 6. 9 beste documentbeheersystemen van 2023 (20)

  DocuPhase — Goed voor het leveren van gedetailleerde rapporten

  Beschikbaar op

  • Web
  • ramen
  • Mac
  9 beste documentbeheersystemen van 2023 (21)

  DocuPhasebiedt naast documentbeheer een aantal functies, zoals crediteurenadministratie en workflowautomatisering.

  U kunt documenten uploaden naar de cloudopslag van DocuPhase en profiteren van de automatische indexeringsmogelijkheden, gegevenslezer, automatische bestandsroutering en geavanceerde zoekfuncties. Het is een uitstekend DMS dat gedetailleerde rapporten en analyses biedt, zodat u de werking van uw bedrijf kunt stroomlijnen.

  Meer informatie over DocuPhase

  Belangrijkste kenmerken

  • Automatische indexering
  • Werkstroombouwer slepen en neerzetten
  • Projecttracking in real-time
  • Web formulieren

  Voordelen

  • Veel functies
  • Makkelijk te gebruiken

  nadelen

  • Het duurt lang om grote documenten te uploaden

  prijzen

  Begint bij $ 250Proef: JaGratis abonnement: nee

 7. 9 beste documentbeheersystemen van 2023 (22)

  Templafy — Goed voor grote bedrijven

  Beschikbaar op

  • Web
  • iOS
  • Android
  • ramen
  • Mac
  9 beste documentbeheersystemen van 2023 (23)

  van Templafytal van functies maken dit DMS tot een topkandidaat op onze lijst. Deze software kan niet alleen worden gebruikt om documenten op te slaan, maar biedt ook complete tools voor het maken en bewerken. Bedrijven kunnen documenten afstemmen op hun branding en formulieren, verkoopdocumenten, pdf's, PowerPoint, webinars en meer maken.

  Een nadeel van Templafy is echter dat het gericht is op grote bedrijven. Het is ook een duurdere oplossing dan sommige andere opties. Het wordt echter geleverd met 24/7 ondersteuning en wordt vertrouwd door enkele van de beste bedrijven ter wereld.

  Meer informatie over Templafy

  Belangrijkste kenmerken

  • Beheer van e-mailhandtekeningen
  • Aanpasbare documentsjablonen
  • Geautomatiseerde documentassemblage
  • Prestaties bijhouden

  Voordelen

  • 24/7 klantenondersteuning
  • Integraties met Google Workspace, Salesforce en Microsoft Office

  nadelen

  • Dure optie

  prijzen

  Begint bij $ 30.000 / jaarProef: neeGratis abonnement: nee

 8. 9 beste documentbeheersystemen van 2023 (24)

  Doos — Goed voor teamsamenwerking

  Beschikbaar op

  • Web
  • iOS
  • Android
  • ramen
  • Mac
  9 beste documentbeheersystemen van 2023 (25)

  Met meer dan 1.500 app-integraties,Doosbiedt een enkele, veilige cloudgebaseerde oplossing voor documentopslag en -beheer. Box is flexibel en gebruiksvriendelijk en werkt op elk apparaat. Het biedt ook een aantal ongelooflijk coole functies, zoals virtueel whiteboard, waar teams in realtime kunnen samenwerken met een visueel bord.

  De Content Cloud fungeert als het gecentraliseerde elektronische DMS van Box en consolideert bestandsopslag en contentbeheer op één locatie. Het biedt zelfs een functie genaamd Box Shuttle waarmee u eenvoudig reeds bestaande documenten naar Box kunt overbrengen met behoud van machtigingen en beveiliging.

  Meer informatie over Doos

  Belangrijkste kenmerken

  • Hulpprogramma voor inhoudsmigratie
  • Eenvoudig te gebruiken beheerdersdashboard
  • Ontwikkeltools en API's
  • Virtueel whiteboard voor gemakkelijke samenwerking

  Voordelen

  • 1.500 app-integraties
  • Gemakkelijk te beheren en toegang tot informatie

  nadelen

  • Niet zo intuïtief voor minder technische gebruikers

  prijzen

  Begint bij $ 20/gebruiker/maandProefperiode: Ja - 14 dagenGratis abonnement: nee

 9. 9 beste documentbeheersystemen van 2023 (26)

  PandaDoc — Goed voor het innen van betalingen

  Beschikbaar op

  • Web
  • iOS
  • Android
  9 beste documentbeheersystemen van 2023 (27)

  Deze alles-in-één software helpt teams workflows te verbeteren, automatiseren en versnellen. MetPandaDoc, kunt u documenten en formulieren maken, verzenden en elektronisch ondertekenen, zoals werknemersenquêtes, contracten, registratieformulieren, verlofaanvragen en werknemersevaluaties. U kunt zelfs documenten delen met werknemers of leveranciers via een directe link.

  PandaDoc werkt goed voor verschillende industrieën en voor bedrijven van elke omvang. Het is intuïtief en gemakkelijk te leren, met een gebruiksvriendelijke interface.

  Meer informatie over PandaDoc

  Belangrijkste kenmerken

  • Citaat hulpmiddel
  • Direct betalingen incasseren
  • e-handtekeningen
  • Aanpasbare formulieren

  Voordelen

  • Integreert met boekhoudsoftware en PayPal
  • Biedt een gratis versie aan

  nadelen

  • Gratis versie biedt beperkte tools

  prijzen

  Begint bij $ 19/gebruiker/maandProefperiode: Ja - 14 dagenGratis abonnement: Ja

Vergelijk de beste documentbeheersystemen

Onderwerp9 beste documentbeheersystemen van 2023 (28)Begin gratis9 beste documentbeheersystemen van 2023 (29)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (30)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (31)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (32)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (33)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (34)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (35)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (36)
Recensies

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (37)

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (38)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (39)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (40)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (41)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (42)

4.8

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (43)

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (44)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (45)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (46)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (47)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (48)

4.4

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (49)

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (50)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (51)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (52)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (53)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (54)

4.7

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (55)

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (56)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (57)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (58)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (59)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (60)

4.7

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (61)

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (62)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (63)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (64)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (65)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (66)

4.6

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (67)

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (68)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (69)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (70)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (71)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (72)

4.5

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (73)

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (74)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (75)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (76)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (77)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (78)

4.3

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (79)

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (80)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (81)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (82)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (83)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (84)

4.4

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (85)

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (86)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (87)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (88)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (89)9 beste documentbeheersystemen van 2023 (90)

4.5

prijzen

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (91)Begint omslechts $ 29/maandvoor de eerste 30 gebruikers

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (92)Begint bij $ 24/gebruiker/maand

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (93)Begint bij $20/auteur/maand

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (94)Begint bij $ 5/gebruiker/maand

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (95)Neem contact op met de leverancier voor prijzen

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (96)Begint bij $ 250

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (97)Begint bij $ 30.000 / jaar

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (98)Begint bij $ 20/gebruiker/maand

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (99)Begint bij $ 19/gebruiker/maand

Gratis proefversie

Ja

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (100)14 dagen

Ja

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (101)14 dagen

Ja

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (102)30 dagen

Nee

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (103)

Nee

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (104)

Ja

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (105)

Nee

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (106)

Ja

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (107)14 dagen

Ja

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (108) 14 dagen

Gratis abonnement

Ja

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (109)VrijMaximaal 10 gebruikers

Ja

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (110)

Nee

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (111)

Ja

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (112)

Nee

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (113)

Nee

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (114)

Nee

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (115)

Nee

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (116)

Ja

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (117)

Wat zijn documentbeheersystemen?

Documentbeheersystemen zorgen ervoor dat u nooit meer op uw bureau hoeft te zoeken naar belangrijke documenten. Deze cloudgebaseerde software helpt bedrijven om digitale documenten georganiseerd, veilig en gemakkelijk toegankelijk te houden op één centrale plek. Sommige DMS'en worden geleverd met bewerkingstools en aanpasbare sjablonen, zodat u uw eigen documenten kunt maken en deze kunt delen met uw team.

Of u nu arbeidsformulieren, werknemersevaluaties of conformiteitscertificaten in de gaten wilt houden, elektronische documentbeheersystemen zijn de eenvoudigste, efficiëntste en veiligste manier om al uw zakelijke documenten te beheren. U kunt ook alles taggen en catalogiseren, zodat u uw bestanden onmiddellijk kunt ophalen wanneer u ze nodig hebt.

Hoe werken documentbeheersystemen?

Documentbeheersystemen werken door gebruik te maken van cloudopslag om alle zakelijke documenten op een veilige manier op te slaan, te beheren en te onderhouden. Werknemers kunnen hun eigen documenten en formulieren uploaden naar het DMS, zodat managers dit niet meer voor hen hoeven te doen. Dezegedigitaliseerddocumenten zijn georganiseerd met behulp van tags en mappen en zijn gemakkelijk toegankelijk met geavanceerde zoekmogelijkheden.

Beheerderscontroles maken het voor managers mogelijk om machtigingen in te stellen voor wie welke documenten kan bekijken, waardoor gevoelige gegevens veilig blijven. Ze kunnen ook revisies en updates volgen om de informatiestroom in de gaten te houden. Met de toevoeging van functies voor projectbeheer en communicatie, helpen oplossingen voor documentbeheer teams ook om samen te werken en werkprocessen te stroomlijnen.

De voordelen van documentbeheersystemen

Hier is een lijst met de belangrijkste voordelen van het gebruik van een documentbeheeroplossing in uw bedrijf:

Betere documentorganisatie en efficiëntie

Al uw belangrijke zakelijke en werknemersformulieren en -documenten worden op een centrale locatie in de cloud opgeslagen, zodat u er nooit een kwijtraakt. U versnelt ook uw workflow met de mogelijkheid om elk document onmiddellijk op te halen.

Overal toegang tot documenten

Als uw team niet op dezelfde locatie werkt, zijn documentbeheersystemen bijzonder handig. Ze maken het voor werknemers mogelijk om belangrijke formulieren te openen en te uploaden naar een gecentraliseerde database en om rechtstreeks vanuit het DMS met werkgevers te communiceren.

Houd documentversies en geschiedenis bij

Houd bewerkingen en updates bij, zodat u weet wanneer documenten zijn bewerkt en door wie. Dit zorgt ervoor dat de meest actuele en nauwkeurige informatie beschikbaar is, maar kan indien nodig ook eerdere versies herstellen.

Houd documenten veilig en herstelbaar

Toegangscontroles, gebruikersmachtigingen en end-to-end encryptie beschermen gevoelige documentinformatie. Documentbeheersystemen helpen bedrijven ook om te voldoen aan de regelgeving inzake gegevensprivacy, vertrouwelijke documenten te beschermen en ongeoorloofde toegang of datalekken te voorkomen. Ze beschermen documenten ook tegen verlies of schade met back-up- en noodherstelmogelijkheden.

Ondersteun en verbeter de teamsamenwerking

Medewerkers kunnen vanaf hun eigen apparaten tegelijkertijd toegang krijgen tot en werken aan dezelfde versie van een document. Dit elimineert de noodzaak om bestanden te delen of te e-mailen, wat een betere communicatie en samenwerking bevordert.

Bespaar fysieke ruimte op kantoor

Door documenten digitaal op te slaan, heb je minder fysieke opslagruimte nodig. Maak het kantoor vrij en maak ruimte voor andere apparatuur of nieuwe medewerkers.

Hoeveel kosten documentbeheersystemen?

DMS variëren in prijs, afhankelijk van hun functies, mogelijkheden en het abonnement dat u kiest. Sommige oplossingen, zoals KnowledgeOwl, beginnen bij $ 79/maand en zijn geschikt voor kleine bedrijven, terwijl Templafy begint bij $ 30.000/maand (ja, je leest het goed). Het hoge prijskaartje is te danken aan de complexe en robuuste set functies en het feit dat het beter geschikt is voor grote bedrijven.

Connecteam biedt daarentegen premiumplannen aanbegin zo laag als $ 29 / maand voor de eerste 30 gebruikers.

🧠 Wist je dat?

Connecteam biedt een volledig gratis, onbeperkt abonnement voor kleine bedrijven tot 10 werknemers.

Ga vandaag nog gratis aan de slag met Connecteam!

Veelgestelde vragen

Hoeveel soorten DMS zijn er?

Er zijn twee hoofdtypen documentbeheersystemen: cloudgebaseerd en on-premise.

Cloudgebaseerde oplossingen voor documentbeheer worden gehost door externe bedrijven en slaan alle gebruikersgegevens op hun eigen cloudservers op. De provider onderhoudt de beveiliging en de infrastructuur van het DMS, maar gebruikers hebben op elk moment toegang tot hun documenten via een app of internet.

On-premise documentbeheersystemen worden beheerd en geëxploiteerd door bedrijven zelf. Ze gebruiken hun eigen lokale servers en infrastructuur om documenten op te slaan, waarbij ze alle beveiliging en beheer van het DMS bij zichzelf leggen.

Wat is het beste documentbeheersysteem?

Hoewel het beste DMS kan variëren, afhankelijk van de individuele behoeften van uw bedrijf, is onze beste keuze op de marktConnectteam. Deze alles-in-één oplossing biedt volledig beheer en maatwerk van bedrijfs- en personeelsdossiers voor een ongelooflijk lage prijs.

Wat is de beste manier om documenten te beheren?

De beste manier om al uw personeels- en bedrijfsdocumenten te beheren, is met een elektronisch documentbeheersysteem. Hierdoor kunt u alle documenten op een gecentraliseerde plek uploaden, volgen, bijwerken en beheren. U kunt ze ook openen wanneer u maar wilt met een snelle zoekopdracht.

De kern van documentbeheersystemen

Documentbeheersystemen bieden tal van functies die het opslaan, bijwerken en bijhouden van belangrijke documenten eenvoudiger maken. Met gecentraliseerde cloudopslag, bewerkings- en updatemogelijkheden, veilige toegangscontroles en zoekmogelijkheden helpen oplossingen voor digitaal documentbeheer bedrijven efficiënter te werken.

Door documenten onderweg toegankelijk te maken, elimineert u het gedoe van het zoeken naar bestanden, zorgt u voor documentintegriteit en voldoet u beter aan wettelijke vereisten.

Ga vandaag nog gratis aan de slag met Connecteam!

9 beste documentbeheersystemen van 2023 (2024)

FAQs

Why a minivan is better than an SUV? ›

Minivans typically offer more cargo space than SUVs — even after you fold down the third row of seats in both types of vehicles. If you're looking for a car that maximizes interior storage space for those long road trips, a minivan may be a better option.

What's the difference between a van and a minivan? ›

Compared with a full-size van, most minivans are based on a passenger car platform and have a lower body. Early models such as the Ford Aerostar and Chevrolet Astro utilized a compact pickup truck platform.

Are SUVs safer than minivans? ›

Because of their tall ride height, SUVs are more likely than minivans to roll over in accidents. This can throw passengers around the cabin, and could be very dangerous if the roof strength of the vehicle isn't enough to protect passengers.

What vans have stow and go seats? ›

Chrysler Pacifica is the only minivan in its class to offer the available Stow 'n Go® Seating and Storage System 5, allowing you to make space for cargo by simply folding your seats into the floor.

What gets better gas mileage SUV or minivan? ›

Fuel Economy

There is no doubt that minivans have better mileage than SUVs. An SUV is not likely to get better than 18 to 23 mpg, whereas a minivan will likely get from 24 to 30 mpg. It may not seem like a huge difference, but that cost can add up, especially if you're taking a lot of road trips or have a long commute.

Is a minivan more comfortable than SUV? ›

Minivans typically offer more space than the average three-row SUV, with about five additional inches of legroom on average in the third row. That's a big deal if you have a large family, older teens, and/or typically drive around with multiple generations (you don't want grandma cramped in the back).

Why would anyone buy a minivan? ›

People buy used minivans for a variety of reasons, but the most common is that they're comfortable. Minivans are often referred to as "people movers" because they can hold more people and cargo than other vehicles in their class, while still having ample space for driving.

Which minivan drives like a car? ›

Honda Odyssey

With comfortable seating for adults or children in all three rows, tons of versatility, a car-like driving experience and a list of available features the length of your arm, the Odyssey is an easy top pick.

Why are minivans the best? ›

Many third-row seats are split 60/40 to allow greater flexibility to combine carrying people and cargo. Most minivans have deep wells behind the third-row seats (into which the third-row seats are folded when not in use), giving them exceptional cargo-carrying capacity even with all seats in place.

Why living in a van is better? ›

Many van dwellers choose to live in a van because of the freedom it provides. If you're funding van life in a manner that allows for travel, you'll find the experience to be very liberating. You won't be tied to a mortgage or utility bills and you can have an unlimited number of spots to feel at home.

Is a minivan or SUV more comfortable? ›

SUV's provide a very comfortable ride experience. However, they ride higher than a minivan which means a less comfortable road feel. SUV's also tend to be a bit smaller in the overall room which can lead to a less comfortable experience, especially on longer rides.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 6336

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.