Beste en goedkoopste Sim Only Deals 2023 - Sum.nl (2023)

Goedkoopste Sim Only Deals 2023

Wil je graag een keuze tussen de vele Sim Only abonnementen maken? Een van de belangrijkste zaken waar je op moet letten, is het tarief per maand. In dit artikel vind je gelukkig een top 5 van de goedkoopste Sim Only deals van 2023.

Top 5 goedkoopste Sim Only deals 2023

Heb je oren naar een nieuw Sim Only abonnement? Als je het graag zo goedkoop mogelijk wilt houden, kies je voor een van deze vijf abonnementen:

 1. Simpel: vanaf 3,50 euro per maand.
 2. Lebara: vanaf 3,50 euro per maand.
 3. 50+ mobiel: vanaf 4 euro per maand.
 4. Simyo: vanaf 5 euro per maand.
 5. Youfone: vanaf 5,50 euro per maand.

Let op: de prijzen van een Sim Only abonnement zijn aan verandering onderhevig. Mogelijk kloppen bovenstaande prijzen niet meer volledig. Zo is het goed mogelijk dat een van deze Sim Only providers met een extra korting op de proppen komt. In dat geval pakt je abonnement nog goedkoper uit.

5 goedkoopste Sim Only abonnementen uitgelicht

De keuze voor een goedkoop Sim Only abonnement is een logische keuze. Dit is zeker het geval als je je smartphone niet al te vaak gebruikt. Of als je niet al te hoge eisen stelt aan je nieuwe smartphone abonnement. Wij raden je in ieder geval een van de bovenstaande abonnementen aan. Deze abonnementen lichten we graag hieronder nader toe.

1

Simpel

Simpel behoort tot een van de beste Sim Only providers. Dit komt met name door de prijsstelling. Al voor 3,50 euro per maand kun je een Sim Only abonnement bij deze provider afsluiten. Met dit goedkope Sim Only abonnement ben je ook nog eens van veel voordelen verzekerd.

Kies je voor het abonnement van 3,50 euro per maand? Dan krijg je hierbij 500 MB aan data per maand, 50 belminuten per maand en 500 sms’jes per maand. De samenstelling van dit abonnement is dus uiterst interessant te noemen.

Wel moet je bij Simpel rekening houden met administratiekosten van 20 euro. Deze kosten betaal je echter maar één keer, waarna je van bovengenoemd maandelijks bedrag uit kunt gaan.

Overigens sluit je in dit geval een 2-jarig abonnement af. Wil je graag een abonnement voor 1 jaar afsluiten? Dan stijgt de prijs naar 4,50 euro per maand. Ga daarom heel goed voor jezelf na welke eisen je aan je nieuwe abonnement stelt.

Simpel heeft in ieder geval veel te bieden. Dit komt onder meer doordat deze budget provider samenwerkt met T-Mobile. Met bovengenoemd Sim Only abonnement maak je dan ook gebruik van het stabiele T-Mobile netwerk.

We earn a commission if you make a purchase, at no additional cost to you.

(Video) 9 Best Unlimited Plans for 2023!

2

Lebara

Een goedkoop Sim Only abonnement sluit je ook bij Lebara af. Bij deze provider kun je voor 6 euro per maand een abonnement afsluiten. Je sluit hierbij een 2-jarig abonnement af met 1 GB aan data, 150 belminuten en 150 sms’jes.

Je kunt bij Lebara ook nog eens van een extra korting profiteren. Deze korting houdt het volgende in: de eerste 6 maanden krijg je 50% korting. Dit betekent dat je de eerste 6 maanden slechts 3 euro per maand hoeft te betalen. Over een jaar genomen betaal je hierdoor gemiddeld 4,50 euro per maand. Het is daarmee simpelweg een van de goedkoopste Sim Only abonnementen van dit moment.

Sluit je liever geen 2-jarig abonnement af? Dan is het interessant om voor het maandelijks opzegbare abonnement van Lebara te kiezen. Als je dat abonnement met 500 MB, 150 belminuten en 150 sms’jes neemt, betaal je slechts 3,50 euro per maand. Dit is verreweg de goedkoopste optie als je van de nodige flexibiliteit verzekerd wilt zijn.

Normaal gesproken moet je bij Lebara aansluitkosten van 15 euro betalen. In veel situaties schrapt Lebara deze kosten (gelukkig) voor je. Dit betekent dat je nog eens van 15 euro korting extra geniet bij deze provider.

We earn a commission if you make a purchase, at no additional cost to you.

3

50+ mobiel

(Video) The Best Samsung Phones To Buy Right Now (ALL Budgets & Prices) Early 2022

Ook bij de provider 50+ mobiel ben je aan het juiste adres voor een goedkoop Sim Only abonnement. Bij deze provider kun je namelijk vanaf 4 euro per maand al een Sim Only abonnement afsluiten.

Dit abonnement bevat onder meer 500 MB data. Ook kun je met dit Sim Only abonnement onbeperkt bellen en sms’en. Het is goed om te weten dat je alleen de eerste 12 maanden 4 euro per maand moet betalen. Na deze maanden betaal je een vast bedrag van 5 euro per maand. Het is ook daarmee een van de goedkoopste opties.

Bij 50+ Mobiel hoef je bovendien niet bang te zijn voor aansluitkosten. Deze goedkope provider rekent helemaal geen aansluitkosten.

Mogelijk heb je nog niet eerder van deze Sim Only provider gehoord. Dat kan goed kloppen, aangezien deze provider pas sinds 2021 bestaat. De provider is in ieder geval betrouwbaar én maakt gebruik van het Vodafone netwerk. Dit betekent dat je van de gewenste stabiliteit en snelheid verzekerd bent.

We earn a commission if you make a purchase, at no additional cost to you.

4

Simyo

Wil je zo goedkoop mogelijk elke maand uit zijn? Dan kun je hiervoor ook terecht bij Simyo. Dit is een van de goedkoopste Sim Only providers van dit moment. Voor slechts 5 euro per maand kun je namelijk al bij Simyo een Sim Only abonnement afsluiten.

Het is goed om te weten dat dit een vrij beperkt abonnement is. Zo krijg je maandelijks 200 belminuten en sms’jes, maar geen data. Wil je wel data hebben? Dan betaal je per maand 3 euro voor 2 GB data.

Ook hierbij geldt dat je een abonnement voor 2 jaar afsluit. Mocht je al klant bij KPN, Telfort of XS4ALL zijn, dan geniet je bij Simyo overigens van een combivoordeel. Je ontvangt in dat geval 2x zoveel GB en 2x zoveel belminuten/sms’jes. Dat maakt dit abonnement van Simyo uiteraard nog interessanter.

(Video) Beste manier om goedkope USIM in Korea te kopen

We earn a commission if you make a purchase, at no additional cost to you.

5

Youfone

Als je een goedkoop Sim Only abonnement af wilt sluiten, kun je ook bij Youfone aankloppen. Bij deze provider kun je vanaf 5,50 euro per maand al een Sim Only abonnement afsluiten. Niet alleen het prijskaartje valt in positieve zin op, maar ook de samenstelling van dit abonnement.

Dit abonnement bevat namelijk 1 GB data. Dat is fors meer dan bij veel van bovengenoemde abonnementen. Ook krijg je bij dit abonnement een beperkt aantal belminuten en sms’jes aangereikt. De samenstelling van dit abonnement is hierdoor bijzonder interessant te noemen.

Let wel even goed op: je sluit dit contract voor 12 maanden af. De eerste 12 maanden ben je verzekerd van het lage maandbedrag van 5,50 euro. Nadat het eerste jaar afgelopen is, moet je echter wel 8 euro per maand betalen. Het abonnement is daarmee over 2 jaar genomen alsnog erg betaalbaar te noemen.

Wil je liever een contract voor 12 maanden afsluiten? Dat is mogelijk voor een prijs vanaf 6,50 euro per maand. Of wil je een maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten? Dat is mogelijk bij Youfone voor een bedrag van 10 euro per maand.

We earn a commission if you make a purchase, at no additional cost to you.

Wat is het goedkoopste Sim Only abonnement voor 2 jaar?

Het goedkoopste 2-jarig Sim Only abonnement is het abonnement van Simpel. Voor dit abonnement betaal je slechts 3,50 euro per maand. Je geniet bij dit abonnement van 500 MB data, 50 belminuten per maand en 500 sms’jes per maand.

Wat is het goedkoopste Sim Only abonnement voor 1 jaar?

Het goedkoopste Sim Only abonnement voor 1 jaar is het abonnement van Simpel. Voor dit abonnement betaal je slechts 4,50 euro per maand. Ook bij dit abonnement geniet je van 500 MB data, 50 belminuten per maand en 500 sms’jes per maand.

Wat is het goedkoopste maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement?

Het goedkoopste maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement is het abonnement van Lebara. Dit abonnement kun je dus maandelijks opzeggen en kost je slechts 3,50 euro per maand. Voor dit bedrag krijg je 500 MB, 150 belminuten en 150 sms’jes.

(Video) Toplanden waar u betaald kunt krijgen om daar te verhuizen en te wonen

Wat is het goedkoopste Sim Only abonnement met 5G internet?

Wil je graag een abonnement met 5G internet hebben? Dan kies je het beste voor het Sim Only abonnement van Youfone. Dit is een van de weinige budget providers die al een Sim Only abonnement met 5G internet aanbiedt.

Ga je liever voor een grotere naam? De drie grootste providers van ons land (KPN, T-Mobile en Vodafone) bieden ook Sim Only abonnementen met 5G internet aan. Bij die providers betaal je uiteraard wel meer geld per maand.

Wat is het goedkoopste Sim Only abonnement zonder internet?

Hoef je niet per se internet op je smartphone te hebben? Dan kun je hiervoor terecht bij Simyo. Bij deze provider is het mogelijk om voor 5 euro per maand een Sim Only abonnement zonder data af te sluiten. Het abonnement bevat alleen 200 belminuten en sms’jes per maand.

Wat zijn de goedkoopste Sim Only providers?

Simpel, Lebara, 50+ Mobiel, Simyo, Youfone, Hollandsnieuwe en Ben behoren tot de goedkoopste Sim Only providers. Wat hierbij opvalt, is dat de grootste namen ontbreken. Hierbij kun je aan Vodafone, T-Mobile en KPN denken.

Dat deze providers duurder zijn, heeft meerdere redenen:

 • De samenstelling van deze providers is compleet anders. Hiermee doelen we onder meer op de interne organisatie, waardoor het met veel hogere kosten te maken krijgt. De budgetproviders, zie hierboven, proberen de kosten juist zo laag mogelijk te houden.
 • Deze providers hebben hun eigen netwerk. Het aanleggen en onderhouden van zo’n netwerk kost veel tijd en geld. Vandaar ook dat deze providers genoodzaakt zijn om hogere prijzen te rekenen. Overigens maken bovengenoemde providers gebruik van de netwerken van Vodafone, T-Mobile en KPN. Daar betalen ze uiteraard voor, maar die kosten vallen relatief gezien mee.
Wat is de beste Sim Only provider?

In onze ogen is Simpel de beste Sim Only provider. Dit komt onder meer doordat deze provider met meerdere goedkope abonnementen op de proppen is gekomen. Je bent bij deze provider ook nog in staat om zelf je abonnement samen te stellen. Bovendien maak je bij Simpel gebruik van het T-Mobile netwerk. Het netwerk van T-Mobile is uiterst stabiel en snel.

Een andere goede Sim Only provider is Lebara. Bij deze beste Sim Only provider is het vooral interessant dat je een maandelijks opzegbaar abonnement kunt bestellen. Zeker als je graag zo flexibel mogelijk bent, is dit de beste Sim Only provider voor jou.

Waarom voor een goedkoop Sim Only kiezen?

Ben je op zoek naar de beste Sim Only van dit abonnement? Het is dan erg interessant om je pijlen op het goedkoopste Sim Only abonnement te richten. Met een goedkope Sim Only ben je van bepaalde voordelen verzekerd:

 • Ideaal voor als je amper gebruik van je smartphone maakt. Indien je vrij weinig van je smartphone gebruikmaakt, is het zonde om hier veel geld aan uit te geven.
 • Ideaal als je je kosten per maand zo laag mogelijk wilt houden. In deze dure tijden is er veel aangelegen om je vaste kosten zo laag mogelijk te houden. Door voor het beste Sim Only te kiezen, bespaar je het nodige geld.
 • De goedkope Sim Only abonnementen zijn interessant samengesteld. Wat ons tijdens ons onderzoek opgevallen is, is dat de goedkope abonnementen opvallend interessant samengesteld Zijn. Hier profiteer je optimaal van als je vrij weinig gebruik van je smartphone maakt.
Hoe vind je de beste Sim Only met een lage prijs per maand?

Ben je op zoek naar je nieuwe Sim Only abonnement? Wat het beste Sim Only abonnement voor jou is, hangt vooral van je wensen af. Voordat je van een Sim Only vergelijker gebruik kunt maken, moet je goed over je wensen nadenken.

Blijkt daaruit dat je zo goedkoop mogelijk per maand uit wilt zijn? Dan kun je de Sim Only vergelijker aanslingeren. Door in de Sim Only vergelijker op maandbedrag te filteren, vind je de Sim Only vergelijker snel het beste Sim Only abonnement.

Wij raden je in ieder geval aan om goed op onderstaande punten te letten, tijdens je zoektocht.

Samenstelling van het abonnement

Je moet sowieso goed naar de samenstelling van het abonnement kijken. Let hierbij heel goed op onderstaande punten:

 • Data: wil je een abonnement met data hebben? Bij een goedkoop abonnement kom je dan al snel bij 500 MB of 1 GB uit. Als dit te weinig voor je is, zou je toch voor een duurder Sim Only abonnement moeten gaan.
 • Belminuten & sms’jes: let ook goed op de hoeveelheid belminuten & sms’jes. Wij hebben opgemerkt dat het aantal belminuten & sms’jes per provider nogal verschillend is. Mocht je vaak willen bellen en/of sms’en, dan kies je het beste voor een onbeperkte bundel.
 • Looptijd: een ander punt van aandacht is de looptijd. In de meeste gevallen is een 2-jarig abonnement de goedkoopste optie voor je. Indien je van meer flexibiliteit verzekerd wilt zijn, kun je ook voor een 1-jarig of maandelijks opzegbaar abonnement kiezen. Zo’n abonnement is in de basis duurder dan een 2-jarig abonnement.

Bij de databundel kun je ook nog even goed naar het soort internet kijken. Het is gebruikelijk dat je de beschikking over 4G internet krijgt. Maar het is bij sommige providers nu al een feit dat je de beschikking over 5G internet krijgt.

Extra korting en/of combivoordeel

Het is ook aan te raden om goed op extra korting te letten. De meeste Sim Only providers bieden extra korting aan, bijvoorbeeld 50% maanden op de eerste 6 maanden van het abonnement. Als je van zo’n aanbieding kunt profiteren, ben je uiteraard nog veel goedkoper uit.

Het is ook aan te raden om naar combivoordeel te kijken. Dit voordeel biedt een provider je aan als je al een abonnement bij deze provider hebt lopen. Dit kan bijvoorbeeld een internetabonnement zijn.

Let ook goed op of je eventuele aansluitkosten moet betalen. In een ideale wereld hoef je geen aansluitkosten te betalen, maar dit is per provider verschillend. Doe ook daarom hier even goed onderzoek naar.

Provider

Je hebt uiteraard ook nog met de provider zelf te maken. Het is vooral van belang om per provider deze tips op te volgen:

 • Ga goed na van welk netwerk de provider gebruikmaakt. Dit is altijd het netwerk van KPN, Vodafone of T-Mobile. Als je weet om welk netwerk het gaat, kun je online de dekking van dit netwerk opzoeken. Op die manier check je wat voor jouw woonplaats/leefomgeving het beste netwerk is.
 • Ga goed na wat de ervaringen van andere klanten zijn. De ervaring leert dat niet alle budgetproviders even goed te boek staan. Doe daarom goed onderzoek naar de ervaringen van andere klanten. Als deze ervaringen overwegend positief zijn, is dat een goed teken.
Is een goedkoop Sim Only abonnement altijd de beste keuze?

Dit hangt volledig van je wensen af. Als je zo goedkoop mogelijk uit wilt zijn, dan is dit uiteraard de beste keuze. Stel je echter hogere eisen aan je nieuwe mobiele abonnement? Dan ben je beter uit met een duurder abonnement. De duurdere abonnementen bevatten bijvoorbeeld meer data.

(Video) Start Sim Racing CHEAP in 2022

Wil je wel per se een zo’n goedkoop mogelijk abonnement hebben? Bekijk dan de bovenstaande deals of maak gebruik van een Sim Only vergelijker. Met zo’n vergelijking vind je snel het abonnement dat het beste op je wensen aansluit.

Afsluitende tip vanuit onze kant: houd goed de aanbiedingen van providers in de gaten. Mogelijk kun je met zo’n aanbieding nóg goedkoper uit zijn.

FAQs

Beste en goedkoopste Sim Only Deals 2023 - Sum.nl? ›

Het goedkoopste sim only onbeperkt abonnement is op dit moment via provider Budget Mobiel. Voor dit abonnement ontvang je sim only onbeperkt internet en bellen voor € 20,- per maand. Check bij deze provider of je voldoende hebt aan de internetsnelheid die Budget mobiel levert.

Wat is de goedkoopste sim only abonnement? ›

Het goedkoopste sim only onbeperkt abonnement is op dit moment via provider Budget Mobiel. Voor dit abonnement ontvang je sim only onbeperkt internet en bellen voor € 20,- per maand. Check bij deze provider of je voldoende hebt aan de internetsnelheid die Budget mobiel levert.

Wat is de beste provider een sim only abonnement? ›

Beste mobiele provider uit de Test

Simyo krijgt een 8,6 in ons laatste onderzoek en is weer Beste uit de Test. De klanten van Simyo geven hoge scores voor hun internetverbinding. Er worden weinig storingen gemeld. Daarnaast hebben klanten weinig last van traag internet.

Welk abonnement is het goedkoopst? ›

Het goedkoopste telefoon abonnement:

Als je puur zou kijken naar de maandelijkse lasten van een mobiel abonnement, dan zijn de providers Simpel, Simyo, en Youfone de goedkoopste telefoonproviders. Voor zo'n 3 tot 7 euro per maand kun je bij deze providers namelijk al een Sim Only abonnement afsluiten.

Wat kost sim only onbeperkt internet? ›

Wat onbeperkt internet kost, verschilt per provider. De kosten lopen uiteen van € 20,- per maand tot ruim € 50,- per maand. De abonnementen verschillen in het aantal belminuten, de downloadsnelheid en waar de databundel geldig is buiten Nederland. Kijk dus goed wat je nodig hebt.

Welke provider heeft de beste dekking? ›

T-mobile wint op de categorie beschikbaarheid en KPN op internetsnelheid. Uit het onderzoek blijkt dat T-mobile gebruikers het vaakst kunnen verbinden met 5G. Terwijl het KPN netwerk het snelste is op upload- en downloadsnelheid. Ook op 5G blijft Vodafone, net zoals bij de andere tests, wat achter op T-mobile en KPN.

Wat is het goedkoopste mobiele telefoon abonnement? ›

Bij Youfone ben je veruit het goedkoopste af, maar bij Mobile Vikings krijg je meer waarde voor je geld. Voor € 15 per maand heb je al 10 GB mobiel surfvolume per maand.

Wat is de beste en goedkoopste telefoon provider? ›

Hollandsnieuwe is voor velen de goedkoopste provider. Deze mobiele provider heeft de award gewonnen voor goedkoopste provider voor gemiddeld verbruik van februari 2023.

Is Youfone hetzelfde als Vodafone? ›

Over Youfone

Youfone is een budgetprovider die gebruik maakt van het netwerk van KPN.

Is Youfone een goede provider? ›

Youfone review consumentenbond

Op de Youfone review scoort Youfone uiteindelijk een 8,6 op de kwaliteit va het mobiel bellen, een 7,6 op de kwaliteit van mobiel internet en een 8,9 als provider waardering. Hiermee scoren ze gemiddeld een 8,3 en delen ze een gedeelde laatste plaats met Vodafone/ Ziggo en T-mobile.

Waar is unlimited data het goedkoopst? ›

Wat is het goedkoopste 'unlimited' abonnement? Op dit moment ben je het goedkoopste uit bij Budget Mobiel. Voor € 20 per maand heb je een unlimited sim only abonnement. Let er wel op dat de daglimiet is een stuk lager is dan bij andere providers (zie de tabel hierboven).

Wat kost een sim only abonnement? ›

Top 5 beste sim only-deals
PositieProviderMaand
1.50+ mobiel€7,50
2.50+ mobiel€9,00
3.50+ mobiel€7,00
4.Lebara€8,00
1 more row

Wat kost een altijd vrij abonnement? ›

Wat kost de Maandkaart Altijd Vrij?
ProductGeldigheidPrijs
Maandkaart Altijd Vrij1 maand€ 434,90
Maandkaart Altijd Vrij3 maanden€ 1087,20
Maandkaart Altijd Vrij1 maand€ 735,00
Maandkaart Altijd Vrij3 maanden€ 1837,50

Hoeveel GB krijg je bij onbeperkt? ›

Met Onbeperkt data, Unlimted data of Onbeperkt GB's – allemaal hetzelfde - kun je namelijk zonder limiet internetten. Lekker downloaden, streamen of swipen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je buiten je bundel gaat. Deze bundel kan niet op!

Welke provider heeft onbeperkt internet in het buitenland? ›

Datalimiet per provider met onbeperkt internet
ProviderVanaf prijs per maandDatalimiet in EU-landen (buiten Nederland)
Budget Mobiel€ 20,-17 GB
Tele2€ 25,-27 GB
KPN€ 31,5050 GB
Vodafone€ 32,5040 GB
1 more row

Hoeveel kost unlimited data KPN? ›

Vanaf € 25,- /mnd. Met onze Unlimited Data abonnementen kun je zorgeloos en onbeperkt internetten op je mobiel. Dat betekent eindeloos films, series en muziek streamen, online gamen, (thuis)werken via je hotspot en meer. Ook kun je elke maand tot 50 GB delen met KPN abonnementen op hetzelfde adres!

Welke provider heeft de minste problemen? ›

Uit het onderzoek komt naar voren dat KPN glasvezel het beste presteert met de minste storingen. Gevolgd door DSL internet van Budget Alles in 1 en kabel internet van Delta. Het is opvallend dat de prijsvechter Budget Alles in 1 aanzienlijk minder storingen heeft dan de grote namen zoals Ziggo en T-Mobile.

Wie is goedkoopste provider? ›

Vergelijk de goedkoopste internetabonnementen voor thuis

Hoewel internet voor thuis met onbeperkt surfen van de provider Scarlet momenteel het goedkoopste is (€ 32 per maand), nemen wij deze niet mee in deze vergelijking.

Wat is het beste netwerk in Nederland? ›

Het mobiele netwerk van KPN is in een internationaal onderzoek beoordeeld als het beste netwerk ter wereld. Ook andere Nederlandse providers scoren zeer goed. In een onderzoek door de meetorganisatie Umlaut in opdracht van Connect Magazine heeft KPN 980 van de duizend mogelijke punten behaald.

Wat is de goedkoopste gsm ter wereld? ›

De Freedom 251, zoals het toestel heet, kost 251 roepie, wat omgerekend neerkomt op slechts 3,30 euro. Het toestel komt donderdag op de markt, in India. De 4-inch Freedom 251 draait op Android en gebruikers hebben gewoon toegang tot de Google Play-appwinkel.

Hoeveel kost een telefoonabonnement per maand? ›

Gemiddeld betalen we in Nederland ongeveer 45 euro per maand aan de contracten waar de telefoon wordt afbetaald. Per jaar is dit 540 euro. Niet misselijk, en een belangrijk onderdeel van de totale telefoonkosten.

Waar op letten telefoon abonnement? ›

Tips bij het kiezen van een abonnement voor mobiele telefonie
 • de kwaliteit van het netwerk.
 • de snelheid van het internet.
 • de looptijd van het contract.
 • de vaste kosten en kosten voor uw verbruik.
 • de kosten voor het opzeggen.

Welke provider heeft snelste 4G? ›

Het mobiele netwerk van telecomprovider KPN is de snelste in Nederland, blijkt uit recent onderzoek door snelheidsmeter Ookla. Zowel de 4G- als de 5G-verbinding komen daarbij als beste uit de test. Klanten bij KPN halen een downloadsnelheid van 100,56 megabit per seconde.

Wat is de beste provider voor alles in 1? ›

Top 5 beste alles-in-1-deals
PositieProviderSnelheid
1.Online.nl100 Mb/s
2.Youfone50 Mb/s
3.Online.nl200 Mb/s
4.Youfone100 Mb/s
1 more row

Welke provider is het beste in het buitenland? ›

Volgens onderzoeksbureau's Umlaut, Opensignal en Ookla is KPN de op dit moment beste mobiele provider met de beste landelijke dekking.

Waarom is Youfone zo goedkoop? ›

Het beste antwoord. De kwaliteit is gelijk. De MB's binnen je bundel zijn goedkoper dan bij KPN, maar als je 100 MB meer gebruikt dan je bundel, betaal je daarvoor gelijk 10 euro extra (€ 0,10 per MB). De bedoeling van de goedkope bundels is om meer klanten te krijgen.

Waarom is KPN duurder dan Youfone? ›

Het verschil tussen KPN en Youfone is inderdaad de service en de diensten die je erbij krijgt en kunt nemen.

Heeft Youfone onbeperkt internet? ›

Voor 21 euro per maand kun je onbeperkt internetten. Daarbij krijg je internet op het 4G-netwerk van KPN. Hoewel Youfone spreekt over onbeperkt, geldt er een fair use policy van 15 GB. Als dit bereikt is, gaat de internetsnelheid terug naar 64 Kbps.

Wie is de eigenaar van Youfone? ›

Valentijn Rensing - CEO and Founder - Youfone Nederland | LinkedIn.

Wat is het verschil tussen Youfone en KPN? ›

Als je overstapt naar Youfone, dan ben je geen klant meer bij KPN. Youfone maakt gebruik van het KPN netwerk, maar heeft een eigen dienstverlening en klantenservice. En Dat Kan Beter belt niet namens KPN.

Hoe goed is Youfone Sim Only? ›

Youfone wordt door de Consumentenbond in de categorie mobiele provider beoordeeld met een 8,6. We zijn uitgeroepen tot winnaar van de Opiness Award 2023 in de categorieën Telecom én Internet. Ook hebben we bij Pricewise de Sim Only Provider Award gewonnen.

Is unlimited data het waard? ›

Onbeperkt internet is een beetje een misleidende term. Hoewel je onbeperkt data kunt gebruiken, zijn er toch beperkingen op de snelheid waarmee je internet kunt gebruiken. Bovendien kunnen sommige providers hun “onbeperkte” abonnementen intrekken als ze vinden dat je te veel data gebruikt.

Heeft Hollandsnieuwe onbeperkt internet? ›

hollandsnieuwe Onbeperkt bellen + onbeperkt sms + 10000 MB - Sim only - 2 jaar. Zo ben je er zeker van dat je simkaart altijd in jouw telefoon past.

Hoeveel GB is onbeperkt budget mobiel? ›

Budget Mobiel biedt twee Sim Only abonnementen aan: Budget Mobiel Onbeperkt (onbeperkt MB's, belminuten en sms'jes) en Budget Mobiel Basis (7 GB en onbeperkt belminuten en sms'jes). Onbeperkt betekent dat je zonder limiet MB's, belminuten en sms'jes mag gebruiken.

Hoe betrouwbaar is Lebara? ›

Lebara scoort een 7 op het gebied van netwerk en bereik.

Een goed bereik via het KPN-netwerk.

Hoeveel GB gebruik je gemiddeld per maand? ›

Het gemiddelde dataverbruik per persoon is de afgelopen jaren flink gestegen. Begin 2020 gebruikten Nederlanders gemiddeld 3,5 GB aan data per maand (ACM). In 2019 was dit nog 2,8 GB. Naar verwachting stijgt het verbruik dit jaar nog verder.

Hoe kan Belsimpel zo goedkoop zijn? ›

Bij Belsimpel ben je vaak voordeliger uit dan bij de provider zelf. Dat komt doordat wij een vaste vergoeding per abonnement krijgen. Omdat we efficienter zijn en toestellen scherper inkopen blijft er voor jou dus meer korting over. En dat kan oplopen tot tientallen euro's!

Hoe krijg ik 40% korting bij NS? ›

Reis je mee met een familielid, vriend of collega die een NS-abonnement heeft? Met Samenreiskorting krijg je 40% korting op je ritprijs in de daluren. Zet Samenreiskorting aan in de NS-app, in Mijn NS of laad het op je OV-chipkaart via de NS-kaartautomaat.

Hebben ouderen korting bij NS? ›

Iemand van 65 of ouder krijgt bij treinreizen geen korting op de reiskosten. Wel kan een 65+-er korting krijgen op een tweetal abonnementen, dat zijn Flex Weekend Vrij en Flex Dal Vrij. Hiermee reist u in het Weekend of de daluren vrij. Bij een reis die buiten het abonnement valt wordt geen 65+ korting gegeven.

Wat kost onbeperkt reizen? ›

Met het OV Vrij Jaar abonnement kunt u het hele jaar zorgeloos reizen met het Openbaar Vervoer. Elke reis per trein, metro, bus en tram is zowel in de spits- als de daluren gratis en onbeperkt. Het OV Vrij Jaar abonnement kost echter € 387 per maand.

Hoelang kan je met 100 GB? ›

Om een indruk te krijgen wat je bijvoorbeeld met 100Gb kunt; bijvoorbeeld dik 140 uur Netflix, RTL XL of 'uitzending gemist' kijken, of bijna 2.400 uur muziek streamen via bijvoorbeeld Spotify, of meer dan 1.000 keer per dag je Facebook checken, of 400.000 minuten bellen met WhatsApp, wat meer is dan er dagen in één ...

Is 15 GB veel? ›

Een internetbundel van 15 gig is erg groot. Hier kun je dus alles online mee doen, zoals appen, filmpjes versturen, Spotify streamen en zelfs Netflix streamen in hoge kwaliteit. Met 15GB internet kun je bijvoorbeeld 1 van de onderstaande dingen doen (per maand); 15 miljoen WhatsApp berichtjes versturen.

Hoe werkt gratis wifi in het buitenland? ›

De beste oplossing wanneer je wél gebruik wilt maken van het openbare gratis netwerk is om een VPN (virtual private network) te gebruiken. Door je internetverkeer via een VPN om te leiden, wordt het alsnog versleuteld. Een VPN is een programma dat je kan installeren op je laptop, smartphone of tablet.

Wat moet je uitschakelen op de telefoon in het buitenland? ›

Volg deze stappen:
 • Zet uw gegevensverbinding uit. Hiermee blokkeert u het dataverkeer via het mobiele netwerk. ...
 • Zet dataroaming uit via de instellingen van uw telefoon. Hiermee voorkomt u dat uw telefoon internet gebruikt via een buitenlands mobiele netwerk. ...
 • Zet uw telefoon helemaal uit en weer aan.

Wat is Vodafone Red Unlimited? ›

Oneindig veel plezier met het onbeperkte Sim Only abonnement van Vodafone. Met Red Unlimited Sim Only kun je onbeperkt internetten, bellen en sms'en. Waar en wanneer je maar wilt. Met een Red Unlimited abonnement zit je nooit meer zonder data en blijf je altijd verbonden.

Wat is de goedkoopste Sim Only abonnement? ›

Het goedkoopste sim only onbeperkt abonnement is op dit moment via provider Budget Mobiel. Voor dit abonnement ontvang je sim only onbeperkt internet en bellen voor € 20,- per maand. Check bij deze provider of je voldoende hebt aan de internetsnelheid die Budget mobiel levert.

Wat is de beste provider een Sim Only abonnement? ›

#1 Ben sim only

Ben beschikt niet over een eigen netwerk, maar maakt gebruik van het grootste mobiele netwerk in Nederland, namelijk dat van T-Mobile. Het scoort in het tweede kwartaal van 2022 een nette 9,3/10.

Wat is het goedkoopste abonnement van KPN? ›

Goedkoopste sim only van KPN

Het goedkoopste sim only abonnement van KPN kost € 12,50 en heeft alleen bellen. Wil je er ook internet bij, dan krijg je een abonnement met 3GB data voor € 16,50.

Hoe duur is een sim only abonnement? ›

Top 5 beste sim only-deals
PositieProviderMaand
1.50+ mobiel€7,50
2.50+ mobiel€9,00
3.50+ mobiel€7,00
4.Lebara€8,00
1 more row

Wat kost sim only Vodafone? ›

Het goedkoopste Sim Only abonnement is Start M. Hiermee beschik je voor € 15,00 per maand over 150 belminuten, 2,5 GB aan data en maak je onbeperkt gebruik van sms. Combineer je Vodafone met Ziggo? Dan betaal je slechts € 12,50 per maand en krijg je dubbele data: 5 GB dus!

Wat kost sim only T-Mobile? ›

Goedkoopste sim only van T-Mobile

Het voordeligste sim only abonnement bedraagt op dit moment €13,50 per maand. In dit abonnement zit 1GB data, 120 min belminuten en heeft een contractduur van 2 jaar. Daarnaast betaal je eenmalig €25 aansluitingskosten.

Wat kost sim only bij KPN? ›

Het goedkoopste sim only abonnement van KPN kost € 12,50 en heeft alleen bellen. Wil je er ook internet bij, dan krijg je een abonnement met 3GB data voor € 16,50.

Hoeveel GB is onbeperkt internet Vodafone? ›

Bij Vodafone is onbeperkt ook echt onbeperkt, binnen Nederland. Bij een Unlimited abonnement krijg je elke dag 10GB data. Ben je door deze data heen, dan activeren we automatisch nog 2GB. Wil je nog meer internetten?

Is Vodafone een goede provider? ›

Totaalcijfer Vodafone

Door het goede netwerk van Vodafone hebben zij als eindcijfer een 7,6 uit 10 gekregen. Dit cijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek. Beoordeeld op 1 februari 2023 door Ronald van Rooijen.

Wat kost onbeperkt internet bij T-Mobile? ›

Het T-Mobile Go Unlimited EU-abonnement kost 35 euro per maand, en biedt onbeperkt bellen met onbeperkt mobiel internet. Je tegoed is daarnaast zestig dagen per jaar geldig in andere landen in de Europese Unie.

Kan je bij T-Mobile telefoon kopen zonder abonnement? ›

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone zonder abonnement? Een losse telefoon bij T-Mobile is simlockvrij en daarom te gebruiken met elke simkaart. Daarnaast is het toestel direct voor 100% van jou. Een toestel met of zonder abonnement, de keuze is aan jou.

Hoeveel kost onbeperkt 4G T-Mobile? ›

Bij KPN betaal je €39, bij T-Mobile €44 per maand voor een vergelijkbaar abonnement. Het modem krijg je bij KPN gratis, maar in bruikleen. En je hoeft geen extra kosten te betalen voor onbeperkt 4G thuis als je al een KPN abonnement hebt voor vast internet.

Waarom is KPN mobiel zo duur? ›

Jawel: er zijn eigenlijk 2 redenen. Daarvan is de eerste het KPN netwerk. Hoewel T-Mobile het snelste netwerk claimt, scoort KPN al jaren goed op de dekkingsgraad en snelheid. Dit KPN netwerk krijg je echter ook via de 'virtuele' providers die van het KPN netwerk gebruik maken.

Hoeveel GB is onbeperkt bij KPN? ›

Per dag kun je onbeperkt internetten. Gebruik je meer dan 10 GB in 1 dag? Dan kun je zo vaak je wilt 2 GB extra activeren via sms of MijnKPN om weer op volle snelheid te internetten. Als je wilt activeren met sms, stuur je NL2000 AAN naar 1266.

Videos

1. Bruce Dickinson & Sacha Gervasi-Voel de angst en doe het toch
(Next Level Soul Podcast)
2. Tina Turner - The Best (Live from Arnhem, Netherlands)
(Tina Turner)
3. Hoe rond te reizen in BANGKOK | Kaarten kopen voor BTS & MRT | Volledige Gids 2023 #livelovetha...
(Live Love Thailand)
4. What's the BEST Fridge to Buy? The Truth Will SURPRISE You!
(Bens Appliances and Junk)
5. The Best Flight Controllers - Budget to Best
(IGN)
6. BEST CO2 SYSTEM FOR BEGINNERS?🤔 CO2 SYSTEM BUYING GUIDE!💵
(MJ Aquascaping)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated: 19/07/2023

Views: 6507

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.